Monteur – Installateur

Functie

Je staat in voor de montage van de cellen van middenspanningscabines, de metalen geraamtes van de cellen en het elektrisch materiaal in de cabine, op onze werven over heel België. Eveneens verzorg je de kwaliteitscontrole en eindcontrole van de cellen en je meldt je problemen aan de Projectingenieur.

Profiel

Je bent in het bezit van een A2-diploma in een technische richting, bij voorkeur Elektromechanica. Je bent bereid opleidingen te volgen indien vereist. Kennis van elektrische schema’s is een mooie troef. Je bent in het bezit van een rijbewijs B; een rijbewijs C is een pluspunt. Je bent flexibel qua werkuren en je bent een echte teamspeler. Je maakt er een zaak van om kwaliteitsvol werk af te leveren en bent bereid om samen met jouw collega’s in heel België de werven af te werken.

Aanbod

We bieden een stabiele job in een groep van bedrijven die mee bouwt aan de toekomst. Je krijgt een opleiding bij aanvang en aangepaste vormingsprogramma’s overeenkomstig jouw behoeften en ambities.

Solliciteren?

Zin in een nieuwe uitdaging? Stuur dan je motivatiebrief met cv naar onze overkoepelende HR-afdeling t.a.v. Sofie Strackx via de post (Het Veer nv, Vlasmarkt 12, 9000 Gent) of per mail naar jobs@het-veer.be. Voor vragen kan je Sofie Strackx telefonisch bereiken via 0473/11.78.34.


Maatschappelijke zetel: Landegem
Moorstraat 24, 9850 Landegem

Regionale zetel: Limburg
Westlaan 268, 3550 Heusden-Zolder

Regionale zetel: Wallonië
Chemin de Bois aux Mouches 8, 5590 Achêne

www.deba.biz