Technisch commercieel vertegenwoordiger (betonnen prefab cabines)

Functie

Je volgt onze bestaande klanten nauwgezet op en via een gestructureerde, gerichte en georganiseerde prospectie bouw je het klantenbestand mee uit. Je doorloopt zelfstandig het volledige verkooptraject over heel België, Nederland en het noorden van Frankrijk. Je bent bereid de nodige tijd te investeren in onze klanten om zo een langetermijnrelatie met hen op te bouwen.

Profiel

Je bent in het bezit van een bachelordiploma in een bouwkundige/technische richting en hebt al enkele jaren commerciële ervaring, bij voorkeur in de sector. Je bent communicatief ingesteld en bent vlot tweetalig (FR/NL). Kennis van Engels is een pluspunt. Je kan overweg met de meest courante computerprogramma’s en bent bereid ons intern ERP-pakket aan te leren. Je bent flexibel en bent bereid om naar onze klanten toe te gaan binnen België, Nederland en Noord-Frankrijk.

Aanbod

We bieden een uitdagende functie aan in een stabiele groep van bedrijven die mee bouwen aan de toekomst. Je krijgt een opleiding bij aanvang en aangepaste vormingsprogramma’s overeenkomstig jouw behoeften en ambities.

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan door op onderstaande knop ‘Solliciteer’ te klikken.
Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Sofie Strackx per e-mail via jobs@het-veer.be of per telefoon op 0473/11.78.34.


Chemin de Bois aux Mouches 8
5590 Achêne
www.cabinesdeciney.be