Technisch commercieel vertegenwoordiger

Functie

Voor onze twee coatingbedrijven Laramno en Lakkerij Vandereyt zijn we op zoek naar een commerciële duizendpoot met een passie voor de klant en het product. Je bent het visitekaartje van beide bedrijven. Prospectie en verkoop omvatten een groot deel van je takenpakket. Je zet je actief in om nieuwe klanten aan te trekken en maakt offertes op via ons intern ERP-pakket. Je streeft ernaar langetermijnrelaties uit te bouwen met nieuwe klanten. Daarnaast ondersteun je het huidige verkoopsteam in het onderhouden van bestaande klantenrelaties. Je neemt deel aan beurzen en ontvangt de klanten in onze bedrijven en leidt ze rond.

Profiel

Je bezit een diploma in een technische opleiding en combineert dit met kennis in verkoop en management. Sectorspecifieke ervaring (poedercoating, oppervlaktebehandelingen) is een groot pluspunt. Je bent vlot tweetalig (Nederlands-Frans) en hebt kennis van het Engels. Je kan overweg met de meest courante computerprogramma’s en bent bereid het intern ERP-pakket aan te leren. Je koppelt sterke communicatievaardigheden aan commerciële flair. Je bent een kei in deadlines en stress kan je de baas. Je waakt er bovendien over dat elk dossier nauwkeurig wordt afgewerkt.

Aanbod

We bieden een uitdagende functie in een stabiele groep van bedrijven die mee bouwen aan de toekomst. Vanuit de holding Het Veer werk je voor onze twee bedrijven actief in de poedercoating. Meer informatie over beide bedrijven en hun activiteiten vind je op de bedrijfswebsites van Laramno en Lakkerij Vandereyt.

Bij aanvang krijg je een opleiding en aangepaste vormingsprogramma’s overeenkomstig jouw behoeften en ambities. Wij bieden een aantrekkelijk salaris en een unieke gelegenheid om jouw capaciteiten verder te ontwikkelen en jezelf helemaal te ontplooien.

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan door op onderstaande knop ‘Solliciteer’ te klikken.
Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Sofie Strackx per e-mail via jobs@het-veer.be of per telefoon op 0473/11.78.34.


Heistraat 90, 9100 Sint-Niklaas
www.laramno.be

Westlaan 268, 3550 Heusden-Zolder
www.lakkerijvandereyt.be