Vacature – Sales Engineer Export

Functie

Je bent de internationaal ambassadeur van onze producten en je weet klanten van over heel de wereld te overtuigen van de troeven en voordelen van onze middenspanningscellen. Je volgt bestaande klanten nauwgezet op en via een gestructureerde, gerichte en georganiseerde prospectie bouw je het klantenbestand mee uit. Je ontvangt klanten uit binnen- en buitenland en je vertegenwoordigt SGC op beurzen en klantenmeetings in het buitenland. Je begeeft je vlot in een internationale setting en je slaagt erin onze sterktes over te brengen naar de klanten. Ten slotte hou je dagelijks je klantencontacten bij via een CRM-/ERP-pakket.

Profiel

Je bezit een masterdiploma, dit bij voorkeur in een technische richting. Je kan terugblikken op enkele jaren ervaring in de commerciële wereld. Ervaring op internationaal commercieel vlak (export) is een groot pluspunt. Op de internationale markt kan je jou vlot uitdrukken in het Frans en Engels. Kennis van bijkomende talen zoals Duits of Spaans is zeker mooi meegenomen.

Aanbod

We bieden een uitdagende functie in een stabiele groep van bedrijven die mee bouwen aan de toekomst! Je krijgt een opleiding bij aanvang en aangepaste vormingsprogramma’s overeenkomstig jouw behoeften en ambities. Wij bieden een aantrekkelijk salaris en een unieke gelegenheid om je capaciteiten verder te ontwikkelen en je helemaal te ontplooien.

Plaats van tewerkstelling

SGC-SwitchGear Company nv, Moorstraat 24, 9850 Nevele.

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en laat ons iets weten!

Bezorg jouw cv en motivatiebrief aan de overkoepelende HR-afdeling via jobs@switchgearcompany.eu of neem telefonisch contact op met Sofie Strackx op 0473/11.78.34 of Jennifer Van de Velde op 0473/11.78.37.


Moorstraat 24, 9850 Nevele
www.switchgearcompany.eu