Recruiter

Functie

Je neemt actief deel aan het rekruteringsproces, het vinden van de juiste kandidaat geeft jou een energieboost. Je zorgt dat onze vacatures digitaal aanwezig zijn, je bewerkt hiervoor de sociale media. Je gaat op zoek naar de juiste kandidaat en bedenkt hiervoor steeds nieuwe invalshoeken. Je volgt de kandidaten op gedurende hun volledige sollicitatietraject en kan hen steeds bijstaan met de nodige inlichtingen en feedback.

Profiel

Je bent in het bezit van een bachelor diploma. Een eerste relevante werkervaring is een pluspunt. Je kan vlot communiceren in Nederlands en Frans. Je kan overweg met de meest courante computerprogramma’s en wil graag je tanden zetten in het leren van ons intern ERP-pakket. Je bent op de hoogte van de nieuwste trends aangaande sociale media. Je beschikt over sterke organisatorische en administratieve vaardigheden.

Aanbod

We bieden een uitdagende job in een stabiele groep van bedrijven. Je krijgt een opleiding bij aanvang en aangepaste vormingsprogramma’s overeenkomstig jouw behoeften en ambities.

Plaats van tewerkstelling

Moorstraat 24, 9850 Landegem.

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan door op onderstaande knop ‘Solliciteer’ te klikken.
Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Sofie Strackx per e-mail via jobs@het-veer.be of per telefoon op 0473/11.78.34.

Vlasmarkt 12, 9000 Gent
www.het-veer.be