Projectingenieur

Functie

Je beheert de projecten vanaf de verkoop tot en met de facturatie, dit steeds volgens de ISO- procedures. Hiervoor sta je ook in nauw contact met de klant en fungeer je als eerste contactpersoon. Je kan zo ook snel inspelen op de vragen van de klanten en eventuele problemen vroegtijdig opsporen.

Profiel

Je bent in het bezit van een master diploma elektromechanica en hebt dus een grondige kennis van elektriciteit. Ervaring met het tekenprogramma Autocad is een pluspunt.

Je spreekt vlot Nederlands en Frans. Je kan prima overweg met Microsoft Office en bent bereid om het intern ERP-pakket aan te leren. Je bent een organisatietalent en je focus ligt steeds op de klant (intern en extern).

Aanbod

We bieden een uitdagende job in een stabiele groep van bedrijven met verschillende doorgroeimogelijkheden! Je krijgt een opleiding bij aanvang en aangepaste vormingsprogramma’s overeenkomstig uw behoeften en ambities.

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan door op onderstaande knop ‘Solliciteer’ te klikken.
Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Sofie Strackx per e-mail via jobs@het-veer.be of per telefoon op 0473/11.78.34.

Maatschappelijke zetel: Landegem
Moorstraat 24, 9850 Landegem

Regionale zetel: Limburg
Westlaan 268, 3550 Heusden-Zolder

Regionale zetel: Wallonië
Chemin de Bois aux Mouches 8, 5590 Achêne

www.deba.biz