Intern projectingenieur

Opleidingsverantwoordelijke ERP softwarepakket

Functie

Als assistent IT-management met helpdesk taken bent u een cruciale speler binnen ons bedrijf. U staat in voor het contact met interne klanten en software gebruikers. Als eerste aanspreekpunt voor onze interne klanten geeft u de eerste support. Proactiviteit ligt in uw aard: u doet voorstellen om de organisatie van de helpdesk van ons ICT departement te verbeteren en u rapporteert aan het IT-management. U ontfermt zich ook over het opstellen en verbeteren van documenten, technische voorschriften en procedures voor het gebruik van de applicaties. Kortom: u bent onze levende knowledgebase. U staat te popelen om u in te werken in de nieuwe omgeving (ERP, boekhouding, …) en na verloop van tijd zelf de fakkel door te geven via opleidingen. U bent ten slotte dé persoon waarop het IT-management kan rekenen voor ondersteuning.

Profiel

U bent sterk klantgericht en een gezonde dosis stress schrikt u niet af. Organisatie is één van uw troeven en in de functie van assistent bent u dynamisch en punctueel. Kennis van het Nederlands is een must, een vlotte beheersing van het Frans en Engels is een groot pluspunt. U kan uiteraard vlot overweg met de computer (Office kent weinig geheimen voor u) en werkervaring met een ERP-pakket strekt tot aanbeveling. Ervaring met Citrix/XenApp is mooi meegnomen. Ook kennis en feeling met boekhoudpakketten is een meerwaarde. U wil graag uw tanden zetten in het leren van ons ERP-pakket en u ziet dit als een uitdaging. Ondersteuning bieden aan het IT-management doet u graag. Bovendien geeft u bij voorkeur graag opleidingen en staat u mensen graag te woord. Ten slotte kruidt u dit alles met een snuifje commerciële feeling.

Aanbod

In onze firma kom je terecht in een enthousiaste professionele KMO-omgeving waar collega’s geen nummer zijn. Ons DNA kan je het best omschrijven als dynamisch, gemotiveerd en met een ondernemende aanpak.
Om jouw competenties verder te verdiepen, kan je genieten van zowel interne als externe opleidingen. Bovendien is er een interessante verlofregeling waar je bovenop de standaard 20 dagen, 12 inhaalrustdagen krijgt. Vanzelfsprekend is er een aantrekkelijk loonpakket voorzien in deze functie.

Plaats van tewerkstelling

Moorstraat 24, 9850 Nevele.

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten!
Bezorg jouw cv en motivatiebrief aan de HR-afdeling via jobs@het-veer.be of neem telefonisch contact op met Jennifer Van de Velde op 0473/11.78.37 of Sofie Strackx op 0473/11.78.34.

Vlasmarkt 12, 9000 Gent
www.het-veer.be