Lasser lasrobot

Functie

Je bent verantwoordelijk voor een welbepaalde werkpost binnen onze productieomgeving. Je onderzoekt gedetailleerde tekeningen of specificaties om te bepalen welke materialen en uitrusting vereist zijn. Je legt de materialen en in elkaar te zetten delen uit en zekert ze voor assemblage, met gereedschap zoals een waterpas, schuifmaat of liniaal. Je onderzoekt de kwaliteit van het laswerk om defecten te ontdekken en je bent verantwoordelijk voor de verdere afwerking van producten (schoonmaken, oppoetsen, etc.).

Profiel

Je bent in het bezit van een A2-diploma en hebt de nodige kennis van het lassen. De bediening van de laserrobot beschouw je als een uitdaging of verdere specialisatie. Je hebt bij voorkeur een attest in TIG, MIG, Fotolassen en/of halfautomaat-lassen of je bent bereid dit certificaat te behalen. Je werkt uiterst nauwkeurig en verzorgd. Je steekt de handen uit de mouwen en neemt initiatief.

Aanbod

We bieden een functie in een groep van bedrijven die meebouwt aan de toekomst. Je krijgt een grondige opleiding bij aanvang en aangepaste vormingsprogramma’s overeenkomstig je eigen ambities.

Plaats van tewerkstelling

SGC-SwitchGear Company nv, Moorstraat 24, 9850 Landegem.

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan door op onderstaande knop ‘Solliciteer’ te klikken.
Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Sofie Strackx per e-mail via jobs@het-veer.be of per telefoon op 0473/11.78.34.


Moorstraat 24, 9850 Landegem
www.switchgearcompany.eu