Elektrisch en Mechanisch Tester

Functie

Je staat in voor de elektrische en mechanische testen van onze schakelcellen. Je zal dagelijks verscheidene eindcontroles en testen uitvoeren op onze cellen en producten. In geval van eventuele gebreken sta jij in voor de blokkering van de levering. Het is hierbij zeer belangrijk nauwgezet alle testen uit te voeren en verantwoordelijkheid te dragen. Je plaatst de vermogensschakelaars, staat in voor de bekabeling en je zet de cellen klaar. Je staat garant voor een conforme aflevering van het eindproduct in overeenstemming met het order van de klant.

Profiel

Je bent in het bezit van een A2-diploma Elektriciteit/Elektromechanica of bent gelijkwaardig geschoold door opleiding of ervaring. Eigenschappen als kwaliteit- en disciplinegerichtheid, flexibiliteit, leergierigheid en netheid passen bij jouw persoon.

Aanbod

We bieden een boeiende functie aan in een stabiele groep van bedrijven die meebouwt aan de toekomst. Je krijgt een opleiding bij aanvang en aangepaste vormingsprogramma’s overeenkomstig jouw ambities.

Plaats van tewerkstelling

SGC-SwitchGear Company nv, Moorstraat 24, 9850 Landegem.

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan door op onderstaande knop ‘Solliciteer’ te klikken.
Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Sofie Strackx per e-mail via jobs@het-veer.be of per telefoon op 0473/11.78.34.


Moorstraat 24, 9850 Landegem
www.switchgearcompany.eu