Commercieel Vertegenwoordiger regio Wallonië

Functie

Als ambassadeur van onze producten weet je klanten te overtuigen van de kwaliteit en troeven van Lakkerij Vandereyt. Je bent een commerciële “hunter”en voert een gestructureerde, gerichte en georganiseerde prospectie uit. Je kan het commerciële proces van A tot Z begeleiden, dit houdt in van opmaak offertes tot en met de oplevering aan de klant. Je volgt de klant nauwgezet op en je houdt alles administratief bij, via ons CRM-/ERP-pakket.

Profiel

We zoeken een energieke collega met communicatieve vaardigheden en een gezonde portie doorzettingsvermogen die carrière wil maken in een commerciële functie. Je kan ondertussen enkele jaren ervaring voorleggen in een commerciële functie. Je kan je vlot uitdrukken in het Frans en kennis Nederlands is een pluspunt. Je werkt graag autonoom en je bent in staat je eigen werk te organiseren.

Aanbod

Bij Lakkerij Vandereyt kom je terecht in een ondernemende KMO waar je met de meest hoog technologische middelen aan de slag kan. Een passie voor het vak vind je bij ieder van ons!

Je start direct met een vast contract van onbepaalde duur. Jouw groeitraject binnen ons bedrijf zal verzekert worden door een mooi aanbod aan bijkomende opleidingen.

Met een flexibele verlofregeling waaronder 6 extra inhaalrustdagen per jaar draagt dit bij tot een gezonde work-life balance.

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en laat ons iets weten!

Bezorg jouw cv en motivatiebrief aan de overkoepelende HR-afdeling via jobs@lakkerijvandereyt.be of neem telefonisch contact op met Jennifer Van de Velde 0473/11.78.37 of Sofie Strackx op 0473/11.78.34.


Westlaan 268, 3550 Heusden-Zolder
www.lakkerijvandereyt.be