Vacature – Assistent productieleider (Deinze)

Functie

Je ondersteunt de productieverantwoordelijke. Samen zorgen jullie voor het vlotte verloop van het productieproces. Je zal starten met onder meer orderinput en offerteopmaak, de nodige bestellingen plaatsen, stelselmatig de werkposten optimaliseren, etc. Daarna kan deze functie stapsgewijs evolueren naargelang jouw ambities.

Profiel

Je bent minstens in het bezit van een bachelordiploma. Een eerste werkervaring is een pluspunt. Je kan vlot overweg met de meest courante computerprogramma’s en bent bereid ons intern ERP-pakket aan te leren. Je kan je vlot uitdrukken in Nederlands, kennis van Frans is een pluspunt. Je bent klantgericht en sterk in communicatie. Bij voorkeur woon je in de regio van Deinze.

Aanbod

We bieden een job met verantwoordelijkheden in een firma die betrokkenheid en kwaliteit hoog in het vaandel draagt. We bieden je de mogelijkheid om je eigen capaciteiten verder te ontwikkelen aan de hand van bijkomende opleidingen.

Plaats van tewerkstelling

Industrielaan 33A, 9800 Deinze.

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en laat ons iets weten!

Bezorg jouw cv en motivatiebrief aan de overkoepelende HR-afdeling via jobs@mevoco.be of neem telefonisch contact op met Jennifer Van de Velde 0473/11.78.37 of  Sofie Strackx op 0473/11.78.34.


Op zoek naar een soortgelijke functie in Nevele? Bij SGC-SwitchGear Company zijn we ook op zoek naar een productieassistent. > Lees meer

Mevoco: Productie
Industrielaan 33A, 9800 Deinze

Mevoco: R&D-afdeling
Moorstraat 24, 9850 Nevele

www.mevoco.be